over ons

Horeca Totaal Bouw is opgericht in 2011, met als doel het totale afbouwen van horeca en het ontzorgen van de horecaondernemer. Inmiddels worden er in heel Nederland en België door ons horecaketens gebouwd, onderhouden en geholpen met storingen door onze vakmensen.

Door de jaren heen heeft Horeca Totaal Bouw zich weten op te werken als DE horeca bouwer van Nederland.

Wij verzorgen uw project van ontwerpfase tot oplevering geheel met de benodigde vergunningen. Na opleveringen kunnen wij ook het onderhoud en storingen van uw horecazaak oppakken.

ons team

Paulus hollander

Eigenaar

 

Voor de oprichting van Horeca Totaal Bouw heeft Paulus Hollander voor Heineken gewerkt en aantal eigen horecabedrijven geëxploiteerd. De ervaring van die jaren heeft bijgedragen aan het succes van HTB.

“Sinds 2005 hebben wij vele nieuwe zaken mogen bouwen of bestaande verbouwd. Wij zijn de totaal afbouwer van horecabedrijven, die vanaf dag 1 met je meedenkt waardoor we samen het succes behalen.”

06-53339964
paulus@horecatotaalbouw.nl

PAULUS JR HOLLANDER

Financieel & administratie

 

Paulus Jr is na zijn studie bij ons komen werken en is verantwoordelijk voor de financiële administratie en zorgt voor de planning van het onderhoud en storingen.

Zijn dagelijkse werkzaamheden zorgen ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt. 

085-2011900
junior@horecatotaalbouw.nl

John Sleiffer

Bedrijfsleider

 

Na zijn studie HBO bouwkunde is John Sleiffer direct begonnen bij Horeca Totaal Bouw. John werkt nu ruim 5.5 jaar binnen HTB en kent alle in en outs van de projecten die lopen of gaan komen. John zorgt ervoor dat alle details tot op de punt goed worden uitgewerkt zodat de mannen op de vloer precies weten wat er moet gebeuren.

“De afgelopen jaren heb ik veel mooie en leuke projecten mogen doen. En er komen er nog vele aan.”

06-53259581
j.sleiffer@horecatotaalbouw.nl

Natanja de haan

Leerling bouwbegeleider

 

Student HBO bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam.

“Ik ben werkzaam bij HTB sinds februari 2019, in deze periode heb ik veel ervaring op weten te doen wat gepaard gaat met mijn opleiding.”

06-54968203
n.dehaan@horecatotaalbouw.nl

TELEFOON

085-201 19 00

EMAIL

info@horecatotaalbouw.nl

ADRES

Pesetastraat 94

2988 CN - Ridderkerk

KvK 53947142

SOCIAL MEDIA