Design | advies | ontwerp

Wij realiseren nieuwbouw, verbouw en onderhoud van horeca. We ontwerpen, vragen de vergunning aan en bouwen de zaak geheel af.
Wij zijn klantgericht en meedenkend in de uitvoering.

Alles wat wij bouwen is volgens de Nederlands geldende normering. Dit doen wij voor alle diensten die wij voor u verzorgen.

De bouwbegeleiding en de voormannen op de bouw komen altijd ‘uit eigen huis’. Zo kunnen wij de kwaliteit van ons werk en uw zaak zo goed mogelijk monitoren en de kwaliteit die u van ons mag verwachten bieden wij op deze manier. Wij werken met een aantal bedrijven samen. Voor elke uitbesteding hebben we meerdere partners. Zodoende kan Horeca Totaal Bouw voor u als klant de kosten zo goed mogelijk monitoren.

Wij sluiten ook contracten af voor meerdere opdrachtgevers. Hierdoor heeft u als klant een groot voordeel qua kosten.

Horeca Totaal Bouw (HTB) is een gedreven onderneming welke doelgericht en efficiënt werkt. Over geheel Nederland worden vele horecaketens door onze vakmensen opgebouwd, onderhouden en geholpen bij storingen. Horeca Totaal Bouw maakt gebruik van een unieke formule van samenwerking en uitbesteding. Wij werken daardoor zeer efficiënt en dat drukt direct de kosten.

TELEFOON

085-201 19 00

EMAIL

info@horecatotaalbouw.nl

ADRES

Pesetastraat 94

2988 CN - Ridderkerk

KvK 53947142

SOCIAL MEDIA